Website-uri de Prezentare

Trecem dincolo de www. si construim universul on-line al afacerii Dumneavoastra.

Creare website de prezentare

De la idee pana la implementare, pas cu pas, aveti in noi un partener de incredere, care stie ce are de facut si dispune de cunostintele, experienta si tehnologia necesara pentru a va duce afacerea dincolo de www.

Proiecte realizate

Ani experienta

%

Clienti multumiti

Va doriti un website

complet, optimizat, perfect functional si usor de folosit?

Tot ce trebuie sa faceti este sa veniti cu ideea Dumneavoastra la noi. Mai departe ne vom ocupa sa facem totul posibil.

Vom urma un sistem in 3 etape simple:

I. Briefing, documentare si colectare continut

Pentru a intelege exact ceea ce este nevoie pentru ca website-ul sa indeplineasca toate cerintele Dumneavoastra și pentru ca informatia din el sa fie cea corecta, potrivita si utila.

II. Creare prototip si varianta de lucru

O sa va prezentam viziunea noastra, modelul ales si optiunile pe care le aveti, urmand sa alegem impreuna varianta optima pe care vom continua constructia site-ului.

III. Finalizare site si optiuni ulterioare

Vom preda website-ul in varianta lui finala, cu optiunea continuarii colaborarii pe partea de monitorizare trafic, Google Ads, marketing on-line sau orice are nevoia afacerea Dumneavoastra pentru a se dezvolta pe baza site-ului creat.

Totul optimizat

Una dintre prioritatile noastre, in orice proiect de web-design, este sa ne asiguram ca acesta este si 100% adaptat si pregatit din punct de vedere al optimizarii pentru motoarele de cautare. Astfel, website-ul creat de noi va fi mult mai usor de gasit.

Chiar daca competita dumneavostra si-a consolidat pozitia, echipa noastra detine experienta necesară in web-design si SEO pentru a se ocupa de acest aspect si, implicit, pentru a va aduce in topul Google. 

Care sunt principalele avantaje pe care le obtineti?


Apeland la XMeta veti avea parte de o serie de beneficii care se vor regasi atat in constructia si design-ul site-ului, cat si in functionarea si evolutia sa ulterioara.

Design Unic

Ne bazam pe originalitate, creativitate si viziune atunci cand construim un site de la zero, pentru ca ne dorim ca el sa fie intr-adevar remarcabil si unic.

Securitate Website

Implementam si asiguram toate instrumentele de protectie si securitate necesare pentru a preintampina si evita orice aspect riscant pentru site-ul Dumneavoastra.

Încarcare rapidă

Este un criteriu cu care ne mandrim, dezvoltat in urma experientei noastre, confirmat de feedback-ul obtinut de la clienti de-a lungul timpului, si este dovada concreta a unui site creat in mod profesionist.

Panou de administrare

Aveti acces permanent la administrarea site-ului si a informatiilor din el, printr-un panou de comanda usor de folosit.

Design responsive

Intuitiv, ergonomic, bine structurat si usor de navigat – sunt cele 4 principii pe care le luam in considerare in crearea site-ului Dumneavoastra.

Optimizare SEO

Cunoastem si aplicam toate uneltele active si pasive potrivite pentru ca site-ul sa fie vizibil si indexat in topul Google si in cautarile clientilor.

Suport si Mentenanta activa

Echipa noastra va sta mereu la dispozitie pentru suport, ajutor si informatii, precum si pentru a rezolva eventualele probleme ce pot interveni, din diverse cauze, asupra site-ului.

Integrare Aplicatii 3rd party

Integram cu usurinta orice alt element de functionalitate sau aplicatie creata de terti, pentru un site complet si diversificat.

Proiecte recente


Afaceri care au avut incredere in profesionistii XMeta:

Vrei un magazin online care sa vanda?


Contacteaza-ne...