Magazine Online

Pentru ca E-commerce reprezinta prezentul si viitorul comertului.

Magazine online care vand!


Acesta este scopul principal! Si vestea buna este ca orice afacere poate incepe sa isi vanda produsele si serviciile on-line. Noi suntem aici pentru a crea acest instrument, personalizat si adaptat afacerii Dumneavoastra.

Proiecte realizate

Ani experienta

%

Clienti ultumiti

Magazine online care vand!


Acesta este scopul principal! Si vestea buna este ca orice afacere poate incepe sa isi vanda produsele si serviciile on-line. Noi suntem aici pentru a crea acest instrument, personalizat si adaptat afacerii Dumneavoastra.

Proiecte realizate

Ani experienta

%

clienti multumiti

Magazin online cu panou de administrare inclus


Gestioneaza produsele & comenzile eficient și ușor.

 

Detineti controlul!

Administrarea unui magazin on-line nu a fost niciodata mai usoara. Tehnologiile inovative si transpunerea lor in practica fac acum posibile controlul si accesul facil la toate functiile si functionalitatile unui magazin on-line, fara a fi nevoie de intermediari. Astfel, prin panoul de administrare, Dumneavoastra detineti controlul asupra informatiilor, produselor, comenzilor si gestiunii magazinului, aveti libertatea de a va organiza in functie de nevoile pe care afacerea le are si beneficiati de flexibilitate in ceea ce priveste adaugarea, stergerea sau completarea continutului prezent pe site.

Platforma E-commerce completa


Realizam magazine on-line pentru orice domeniu de activitate, indiferent ca vindeti produse sau servicii.

In mediul online se poate comercializa aproape orice, iar afacerea Dumneavoastra se va dezvolta enorm cu cheltuieli minime.

Magazinele online sunt unelte de vanzare simple si rapide atât din punct de vedere administrativ si logistic, dar mai ales datorita procesului usor de informare si cumparare la care are acces clientul final.

Pasii spre un magazin on-line sunt simpli: impreuna, facem o analiză a dorintelor Dumneavoastra, a domeniului de activitate si a concurentei – pentru a stabili cea mai buna strategie ca site-ul sa fie adaptat pietei si tendintelor si sa atraga un numar cat mai mare de clienti. Apoi trecem la implementarea concreta a ideilor, pana la la varianta finala care sa satisfaca obiectivul principal: un magazin on-line care sa vanda!

Functii disponibile:

  • Generare automata de AWB-uri (Fan Curier, Urgent Curier, GLS, DPD, Nemo Express etc.)
  • Integrare sistem de facturare direct in programul de gestiune (SmartBill, Facturis Online, Expertcontab)
  • Automatizare feed-uri produse/stoc (se pot sincroniza stocurile si produsele direct cu furnizorii Dumneavostra)
  • Integrare event-uri Google Analytics si Facebook Pixel
  • Automatizare export/generare documente pentru orice aplicatie pe baza comenzilor de pe website (listare comenzi imprimanta automat, trimitere comanda intr-un anumit format pentru import in alta aplicatie, export ERP etc.)

Design Unic

Ne bazam pe originalitate, creativitate si viziune atunci cand construim un magazin on-line de la zero, pentru ca ne dorim ca el sa fie intr-adevar remarcabil si unic.

Securitate Website

Implementam si asiguram toate instrumentele de protectie si securitate necesare pentru a preintampina si evita orice aspect riscant pentru magazinul Dumneavoastra.

Încarcare rapidă

Este un criteriu cu care ne mandrim, dezvoltat in urma experientei noastre, confirmat de feedback-ul obtinut de la clienti de-a lungul timpului, si este dovada concreta a unui magazin on-line creat in mod profesionist.

Panou de administrare

Aveti acces permanent la administrarea magazinului on-line si a informatiilor din el, printr-un panou de comanda usor de folosit.

Design responsive

Intuitiv, ergonomic, bine structurat si usor de navigat – sunt cele 4 principii pe care le luam in considerare in crearea magazinului Dumneavoastra.

Optimizare SEO

Cunoastem si aplicam toate uneltele active si pasive potrivite pentru ca magazinul on-line sa fie vizibil si indexat in topul Google si in cautarile clientilor.

Suport si Mentenanta activa

Echipa noastra va sta mereu la dispozitie pentru suport, ajutor si informatii, precum si pentru a rezolva eventualele probleme ce pot interveni, din diverse cauze, asupra magazinului Dumneavoastra on-line.

Integrare Aplicatii 3rd party

Integram cu usurinta orice alt element de functionalitate sau aplicatie creata de terti, pentru un magazin on-line complet si diversificat.

Proiecte recente


Afaceri care au avut incredere in profesionistii XMeta:

Vrei un magazin online care sa vanda?


Contacteaza-ne...