Optimizare Motoare de cautare SEO

SEO a devenit, in ultimii ani, unul dintre principalele instrumente folosite in marketing-ul on-line. Motivul este simplu si se rezuma la 4 cuvinte: ”Te scoate in fata!”

OPTIMIZARE MOTOARE DE CAUTARE SEO


Termenul SEO poate sa se refere la „Optimizatori pentru Motoare de Cautare”, un termen adoptat de industria consultantilor care se ocupa de optimizarea proiectelor in numele clientilor si al angajatilor, proprietarilor de site-uri care pot lucra SEO in interiorul firmei.

Search Engine Optimization – Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta la urcarea website-ului in topurile de cautare. Aceasta implica o utilizare inteligenta de cuvinte cheie si de optimizare a continutului.

Optmizarea motoarelor de cautare ar trebui sa fie intotdeauna prima prioritate in campania de marketing, deoarece este modul cel mai accesibil de a obtine vanzari.

SEO organic. Fiecare pagina trebuie sa aiba tag-urile principale precum titlu, descriere si cuvinte cheie. Motoarele de cautare folosesc de asemenea linkuri utile. Google se va folosi de acestea in indexarea paginilor.

Pay Per Click. Visibilitatea pe Google poate fi cumparata. Platind pentru fiecare click va veti creste reputatia in fata motoarelor de cautare.

Cum va putem ajuta?

Oferim un serviciu complet de analiza a site-ului, intelegerea afacerii dumneavoastră, cautare de cuvinte cheie şi implementarea lor. Lucruri care vor duce la cresterea vizibilitatii site-ului dv., o pozitionare mai buna in motoarele de cautare si o crestere a numarului de vizitatori, lucruri care vor duce la creşterea companiei si a volumului de vanzari.

creare magazin online

SERVICII MARKETING ONLINE