Web Design

Servicii complete. Experienta. Rezultate.

WEBSITE-URI DE PREZENTARE


 

Cu o experienta de peste 5 ani si sute de proiecte finalizate, va oferim servicii complete de Creare Site Prezentare si Creare Site Web Profesional la standardele actuale, folosind ultimele tehnologii din domeniu (HTML5/CSS3/JavaScript/PHP/MySQL).

 

creare website de prezentare

MAGAZINE ONLINE


Realizam magazine on-line pentru orice domeniu de activitate. Indiferent ca vindeti produse sau servicii, noi oferim solutia potrivita.

Aflate in topul tendintelor in comert, magazinele on-line sunt unelte de vanzare simple si rapide, atât din punct de vedere administrativ si logistic, dar mai ales datorita procesului facil de cumparare la care au acces clientii. Important este cum este creat, implementat si utilizat. Iar XMeta este aici pentru a face aceste lucruri la nivel profesionist.

creare magazin online

APLICATII ONLINE


In ultimii ani, aplicatiile on-line au devenit parte din viata tuturor, prin avantajele, confortul si utilitatea pe care le ofera.

Domeniile de utilizare si ideile sunt, practic, nelimitate, iar cererea este din ce in ce mai mare pe piata. De aceea, la XMeta, dezvoltarea de aplicatii pornind de la ideea, necesitatea si viziunea clientilor nostri, a devenit o parte importanta a activitatii noastre.

Dispunem de instrumentele si cunostintele necesare punerii in practica (si in on-line!) a ideilor de aplicatii mobile, indiferent de anvergura, dificultatea si tipul lor.

creare aplicatie mobila

REDESIGN WEBSITE


Fie ca vorbim de un update sau o actualizare, de o schimbare radicala sau pur si simplu de mici modificari, aducerea la zi in ceea ce priveste informatia, aspectul si functionarea din spatele unui site deja creat reprezinta un serviciu pe care XMeta il pune la dispozitia clientilor sai.

redesign website

MENTENANTA WEBSITE


Intretinerea unui site inseamna o atentie acordata in plus, periodic, pentru bunul mers al lucrurilor. Mentenanta este inevitabil necesara si trebuie efectuata constant, pentru ca un website sa functioneze in parametri optimi si sa ramana pe aceeasi linie cu evolutia tehnlogiilor din spatele lui.

mentenanta website

ACHIZITII PRIN SICAP/
SEAP e-licitatie.ro


Realizam site-uri prin achizitii publice pentru institutii de stat, pentru muzee, fundatii, asociatii, parohii sau orice entitate asociata sistemului de stat.

achizitii licitații