Marketing Online

In prezent, nimic nu exista fara marketing. Iar marketing-ul on-line s-a dovedit a fi cel mai eficient. Si va ramane la fel.

OPTIMIZARE GOOGLE MAPS


Tot mai multe dintre cautarile online fac referire la o locatie. Astfel, listarea pe harta Google este unul dintre cele mai puternice instrumente de cautare locale. Listarea localizata pe harta te va pune in fata clientilor din zona dumneavoastra. Acest lucru inseamna vizitatori direct la usa ta!

Principalele beneficii ale listarii in Google Maps:

  • Vizibilitate – dimensiunea si plasarea listarilor din google-maps pe prima pagina este de-a dreptul dominanta.
  • Opinii clienti – Odata cu aparitia retelelor de socializare, media, tot mai multi oameni se bazeaza si mai mult pe opinii si marturii pentru a-i ajuta in a lua o decizie. Construirea increderii imediat cu potentialii clienti, intrucat listarile din acest serviciu sunt legate de parerile si opiniile oamenilor care au folosit serviciile dv.
  • Dispozitiv Mobil – Cum navigarea pe web de pe mobil a devenit atat de populara, motorul de cautare afiseaza de multe ori listarile din Maps chiar in top-ul paginii, atunci cand cautarea vine de la dispozitive mobile.
creare website de prezentare

OPTIMIZARE MOTOARE DE CAUTARE SEO


Termenul SEO poate sa se refere la „Optimizatori pentru Motoare de Cautare”, un termen adoptat de industria consultantilor care se ocupa de optimizarea proiectelor in numele clientilor si al angajatilor, proprietarilor de site-uri care pot lucra SEO in interiorul firmei.

Search Engine Optimization – Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta la urcarea website-ului in topurile de cautare. Aceasta implica o utilizare inteligenta de cuvinte cheie si de optimizare a continutinutului.

Optmizarea motoarelor de cautare ar trebui sa fie intotdeauna prima prioritate in campania de marketing, deoarece este modul cel mai accesibil de a obtine de vanzari.

SEO organic. Fiecare pagina trebuie sa aiba tag-urile principale precum titlu, descriere si cuvinte cheie. Motoarele de cautare folosesc de asemenea linkuri utile. Google se va folosi de acestea in indexarea paginilor.

Pay Per Click. Visibilitatea pe Google poate fi cumparata. Platind pentru fiecare click va veti creste reputatia in fata motoarelor de cautare.

Cum va putem ajuta?

Oferim un serviciu complet de analiza a site-ului, intelegerea afacerii dumneavoastră, cautare de cuvinte cheie şi implementarea lor. Lucruri care vor duce la cresterea vizibilitatii site-ului dv., o pozitionare mai buna in motoarele de cautare si o crestere a numarului de vizitatori, lucruri care vor duce la creşterea companiei si a volumului de vanzari.

creare magazin online

PROMOVARE RETELE DE SOCIALIZARE


Domeniul social media marketing reprezinta noua forma de comunicare, tot mai utilizata si care merita atentia dvs. Beneficiul de afaceri principal este cresterea notorietatii de brand si constructia de comunitate asociata, cu investitie minima si modalitate de masurare a rezultatelor maxima.

Retelele sociale sunt adevarate aspiratoare de utilizatori care isi petrec zilnic ore intregi de exemplu pe Facebook pentru a posta sau distribui tot ce li se pare interesant, pentru a afla ce mai fac prietenii sau prietenii prietenilor lor si pentru a fi la curent cu ultimile noutati postate pe paginile pe care le urmaresc.

Social Media Marketing exprima modalitatea de a interactiona, de a participa, de a fi in centrul discutiilor. Toate acestea au ca scop cultivarea si dezvoltarea de relatii de incredere cu clientii existenti sau potentiali. Parerile celorlalti, chiar critice uneori, te ajuta sa-ti conturezi si sa-ti accentuezi anumite abordari. Pe scurt, promovarea prin social media presupune conversatie, conectare, comunitate, clienti, control, creativitate, colaborare si continut.

Optimizarea Prezentei Social Media (SMO) este o oportunitate de a atinge publicul tinta, de a-l implica si de a-l mobiliza. Facebook, Twitter, Instagram si YouTube sunt instrumentele sociale pe care vi le propunem, pentru inceput, deoarece sunt cele cu baza folosite de utilizatori din Romania, sunt in crestere accelerata si totodata posibil a atinge publicul dvs tinta.

creare aplicatie mobila

GOOGLE BUSINESS


Oferim servicii de optimizare SEO prin intermediul carora websiteul dumneavostra va fi indexat mai usor de motoarele de cautare (ex. Google)

redesign website