Branding

Elementele care va definesc brandul spun totul despre afacerea Dumneavoastra! De aceea ele sunt esentiale.

BRANDING


Imaginea companiei dumneavoastra este foarte importanta, prea importanta pentru a lasa acest aspect pe mana amatorilor. Realizarea unei sigle pentru companie, pentru site este la fel de importanta atat pentru firme mici, cat si pentru firme mari.
Prin creare acesteia, va identificati cu firma dumneavoastra, cu produsul sau serviciile pe care le comercializati.

In zilele noastre, logo-ul a devenit un element foarte important in identitatea vizuala deoarece se pune accent pe fidelizarea clientiilor iar acesta este cel mai usor de recunoscut element grafic.

El este un simbol usor de identificat al marcii dumneavostra, care va ajuta sa plasati afacerea la vedere pentru persoanele pe care le veti transforma in clienti.

creare website de prezentare
creare website de prezentare

Cu ce ma ajuta Brandingul?


Pe scurt – atat lumea cat si alte branduri adora brandurile si au mai multa incredere in acestea – de exemplu, in rezultatele Google Search, un brand puternic se claseaza intotdeauna mai bine.

De ce? Pentru ca astazi este extrem de usor sa iti deschizi o afacere si multi fac acest lucru – zilnic apar si dispar mii de companii. Insa acele afaceri care investesc in mod constant in branding rezista la testul timpului.

Cand se evaluaza o companie, brandul se evalueaza separat de restul activelor. Un grup de antreprenori hotarati ar putea de exemplu, sa achizitioneze toate fabricile si utilajele companiei Coca-Cola. Insa brandul Coca-Cola are o valoare incomensurabila, fiindca este cunoscut de toata populatia planetei, lumea are incredere in acest brand. Brand-ul Coca-Cola este cel care vinde 1.8 miliarde de bauturi pe zi.

Te ajutam sa iti descoperi – Unicitatea in piata!


 

Brand Story

Povestea unui brand este extrem de importanta. Povestea vinde. Ea trebuie sa starneasca un sentiment in „cititor” si trebuie transmisa prin toate elementele brandului.

Brand Book

Brandbook-ul sau manualul de branding, este poate cel mai folositor instrument atunci cand vrem sa explicam cuiva cum se folosesc elementele brandului nostru.

Nume & Logo

Te ajutam sa alegi un nume si realizam logo-ul, schema de culoare si fonturile. Acestea sunt primele si cele mai des intalnite elemente de brand.

Vestimentatie

Ai o locatie fizica? Dupa logo si design-ul interior, vestimentatia este acel element care sare rapid in ochii potentialului client si stim cu totii ca prima impresie conteaza.

Papetarie

Indiferent de natura afacerii tale, ai nevoie de carti de vizita, foi cu antet si alte articole de birotica.

Ambalaje

Un ambalaj interesant face produsul mai usor de recunoscut la raft si brand-ul mai usor de memorat.

SERVICII IDENTITATE VIZUALA


Fii vizibil si remarcat cu XMeta!