Cum comand

Folosind meniul prinicipal, navigati prin categoriile de produse pentru a selecta produsele pe care doriti sa le achizitionati. Adaugati apoi în cos, produsele dorite prin apasare butonului COMANDA. La final, aveti posibilitatea de a revedea lista articolelor pentru a verifica daca acestea corespund dorintelor dumneavoastra si pentru a calcula suma totala a comenzii.

Pasul 1. Opțiuni pentru finalizarea comenzii

Selectati cum doriti sa lansati comanda ( Comandă fără cont ), pe acest website nu se pot crea conturi de clienti si nu stocam astfel de date.

Pasul 2. Detalii despre cont și facturare

Completati formularul din pagina cu datele dumneavoastra personale. Nu uitati sa adaugati o adresa de e-mail si un numar de telefon la care va putem contacta. 

Pasul 3. Selectati adresa de livrare

Acest camp il completati doar daca doriti livrarea la alta adresa decat cea specificata la pasul 1, puteti modifica acest camp printr-un click pe butonul tip bifa.

Pasul 4.Metoda de livrare

Livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei, metoda de livrare va fi aleasa pentru fiecare client in parte de catre persoana care se ocupa de comanda.

Pasul 5. Metoda de plată

Selectati modul de plata pe care il doriti:

  • online cu cardul prin procesatorul euplatesc.ro
  • in cont bancar conform detaliilor de pe proforma

Pasul 6. Confirmarea comenzii

Va rugam sa verificati inca odata cu atentie produsele comandate, iar daca totul este in ordine apasati butonul FINALIZARE COMANDA.