Servicii

De la serviciile de baza, pana la proiecte inedite si inovatoare, la XMeta beneficiati de aceleasi 3 avantaje esentiale: calitate, functionalitate si benefcii concrete.

WEB DESIGN


Paleta de servicii incluse in oferta noastra de Web Design este diversificata si in continua adaptare la cerintele pietei.

Asadar, oricare ar fi nevoia afacerii Dumneavoastra, avem solutia pentru a o indeplini. Fie ca vorbim de site-uri de prezentare, magazine on-line, bloguri sau alte tipuri de pagini web. 

De la consultanta si ofertare, pana la lansarea si promovarea lui in mediul on-line, orice proiect de Web Design care ne este incredintat devine posibil, realizabil si functional in cel mai scurt timp.

creare website de prezentare

IDENTITATE VIZUALA


Stim cu totii cat de importanta este perceptia si imaginea unei afaceri in ochii oricarui client. O imagine de calitate, implementata profesionist si in detaliu, pornind de la brand si logo, poate crea acea diferenta intre banal si remarcabil de care afacerea Dumneavoastra are nevoie. Iar instrumentele prin care o punem in practica sunt multiple si diversificate. Avantajul, la XMeta, este ca ele se pot personaliza si adapta pentru a merge direct la tinta!

creare magazin online

MARKETING ONLINE


Intr-o lume in care platformele de marketing on-line si Social Media sunt intr-o expansiune incredibila, folosirea lor in mod eficient devine una dintre prioritatile unei afaceri de succes. Ele deschid oportunitati, piete multiple si posibilitati de scalare ce pana de curand nu erau accesibile si posibile prin marketing-ul clasic. Tocmai de aceea, noi, specialistii XMeta, venim cu solutii practice si creative, alaturi de cunostinte tehnice, pentru un marketing on-line aliniat prezentului si viitorului.

creare aplicatie mobila

SERVICII CONEXE SI COMPLEMENTARE


 

Dincolo de activitatile principale, XMeta a dezvoltat pentru clientii sai o serie de servicii auxiliare, menite sa faciliteze prezenta in on-line si sa simplifice acest proces. Indiferent ca este vorba de suport si consultanta, fie ca afacerea Dumneavoastra are nevoie de asistenta sau diverse servicii in on-line, putem gasi impreuna solutia, calea si rezolvarea.

redesign website